FRUIT ALS GESCHENK

Een lekkere traktatie
Wilt u eens een zieke een hart onder de riem steken of zo maar eens iemand verwennen, dan maken wij mooi opgemaakte klassieke fruitmanden of als u dat liever heeft lekker fruit verpakt in een mooie doos met doorzichtige deksel. Voor feestjes en partijtjes maken we prachtige schalen met vers fruit al naar gelang van de seizoenen.

Onze fruitmanden
Klassiek, maar o zo mooi om te geven. Wij maken al prachtige fruitmanden vanaf € 17,50. Met mooi fruit en in elk geval naar uw wensen.

FRUITDOZEN

Fruit verpakt in een luxe doos met transparante deksel. En natuurlijk ook naar uw voorkeuren. € 9,50 en / of € 12,50 per doos. Zo’n cadeau in deze verpakking is ook heel geschikt om aan meerdere mensen cadeau te doen. Bijvoorbeeld als dank voor bewezen diensten. Denk aan commissies, werkgroepen en niet te vergeten de vrijwilligers.

LUXE FRUITBUFFET

Heeft u een feestje of een partijtje dan kunnen wij schalen fris en kleurrijk opmaken. In bijna elke gewenste grootte en al naar gelang de seizoenen met heerlijk fruit. Passend bij elke gelegenheid, maar vooral als afsluiting van een etentje of een buffet. Te bestellen vanaf 10 personen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

BEZORGEN

Als tegemoetkoming in de bezorgkosten brengen we de volgende vergoeding in rekening.
Spakenburg en Bunschoten: € 2,50
Eemdijk en Zevenhuizen: € 3,00
Buiten de gemeente is de vergoeding afhankelijk van de afstand. Informeer daarnaar bij uw bestelling.