ONZE WINKEL

Bent u al eens in onze winkel geweest? Neem hier alvast eens een digitaal kijkje.

Van kant-en-klare maaltijden, salades en de lekkerste groente en fruit. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide aanbod te bekijken.

VROEGER EN NU

Vlakbij het historische centrum van Spakenburg gelegen aan de Kerkstraat vindt u De Vitaminebron. Sinds 1959 vinden onze klanten hier hun weg naar toe. In de loop der jaren hebben we meerdere keren onze winkel verbouwd om ons nog verder te specialiseren en om aan de wensen van de consument te voldoen.

De laatste verbouwing dateert alweer van zo’n 12 jaar geleden. Toen hebben we ook gekozen voor een ingang met automatische deuren, waardoor de winkel ook toegankelijk is geworden  voor kinderwagens en mensen met een fysieke beperking. We zijn daarvoor beloond met de toegankelijkheidsprijs voor mensen met een beperkte functie wonnen.

Ook willen wij niet onvermeld laten dat wij de rauwkostbokaal hebben gewonnen voor de beste rauwkost. Hier zijn wij natuurlijk erg trots op. Dit jaar, 2009, bestaan wij 50 jaar, dit leek ons een mooi moment om de winkel verder te updaten en om te starten met verse kant en klare maaltijden.