De Vitaminebron ook actief aan de Haringweg

De Vitaminebron heeft door de toenemende vraag van bedrijven en horeca en de steeds scherper wordende hygiëne-eisen de productie van gesneden groenten, waaronder uien, verplaatst naar de Haringweg.
In een pand dat voldoet aan de strenge eisen van de FSSC 22000-certificering worden dagelijks grote hoeveelheden groenten gesneden voor een keur aan klanten. Dat De Vitaminebron deze norm hanteert geeft de klant meer zekerheid van kwaliteit en voedselveiligheid. Zeker retailers nemen met minder geen genoegen.
Frank Zwaan is in zijn nopjes met het pand aan de Haringweg. ,,Aan de Kerkstraat zaten we op dit punt echt aan ons plafond, zowel qua ruimte als het voldoen aan de hygiëne-eisen voor ons steeds grotere en kritisch wordende klantenbestand. Het nieuwe pand maakt ons toekomstproof. Op 80 m2 kunnen we ons volledig richten op de zakelijke klanten. Die krijgen een versproduct, dat geproduceerd wordt binnen de strenge eisen van FSSC 22000. De verwachting is dat we uiterlijk februari 2018 volledig operationeel zijn aan de Haringweg.’’

Klik hier om het certificaat te downloaden.