De Vitaminebron

Kerkstraat 13
3751 AR Spakenburg
(033) 298 12 68

Fruit op het werk

Gezond eten is al een tijdje af van een stoffig en saai imago. Dit is een ontwikkeling die iedere werkgever moet aanspreken en vooral enthousiast moet maken om in te spelen op deze trend.

In plaats van dat uw werknemers een ongezonde lekkere snack nemen, hebben wij een alternatief voor u: de gezonde en lekkere snack. Wij introduceren een gezond en lekker initiatief: Werkfruit. Kort samengevat is Werkfruit het dagelijks beschikbaar stellen van heerlijk en gezond fruit van uw AGF specialist, voor uw medewerkers. Het is een goed alternatief voor uw werknemers in plaats van bijvoorbeeld een ongezonde snack, koffie of roken.

Interesse?
Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Voordelen werkgever

  • U biedt uw werknemers iets extra's: het kan uiteindelijk gezien worden als primaire of secundaire arbeidsvoorwaarde. Dit kan helpen bij het behouden van huidige werknemers maar het aantrekken van nieuwe werknemers.
  • Uit het feit dat de werkgever fruit beschikbaar stelt, spreekt waardering naar zijn medewerkers. Het geeft aan dat de werkgever tevreden is over zijn werknemers en dat zij wel wat extra's (en gezonds) verdienen.
  • Het is bekend dat fruit goed is voor je gezondheid en je weer stand, en hierdoor de kant op ziekte aanzienlijk verlaagd kan worden, waar door de werkgever dus waarschijnlijk minder te maken krijgt met ziekmeldingen. Fruit op de werkplek kost de werkgever geld, maar een zieke werknemer is veel duurder.
  • Als laatste kan fruit leiden tot meer productiviteit en zijn medewerkers gemotiveerder.

Voordeel werknemer

  • Medewerkers reageren positief op een initiatief van de werkgever om fruit op de werkplek te verzorgen. Het is iets nieuws en niet geheel onbelangrijk: het stimuleert een gezonde levensstijl.
  • Werknemers waarderen deze extra arbeidsvoorwaarden. Uit onderzoek is gebleken dat personeel het ziet als een goede investering waar ze absoluut gebruik van gaan maken.
  • Het is gezond en goed voor de lijn. Het eten van fruit zorgt ervoor dat het hongergevoel verdwijnt en dat mensen hierdoor minder snoepen. Daarnaast kan het eten van fruit een gewoonte worden, waardoor er minder plaats is voor andere (ongezonde) gewoontes.
  • Als laatste zien werknemers het als een teken van waardering. De werkgever is tevreden over de werknemers en beloont ze met een nieuwe arbeidsvoorwaarde: gratis fruit voor iedereen.

De Vitaminebron

Kerkstraat 13
3751 AR Spakenburg
(033) 298 12 68

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten